Instal·lacions

Les nostres instal·lacions a Terundar estan dissenyades per a l’eficiència i l’optimització de les energies renovables. Comptem amb una infraestructura moderna i avançada que ens permet proporcionar solucions energètiques sostenibles als nostres clients. Amb una combinació de tecnologies innovadores i professionals qualificats, estem preparats per afrontar els reptes més exigents i oferir resultats excel·lents.

Infraestructura sostenible per a l'energia renovable

A Terundar, estem compromesos a proporcionar una infraestructura sostenible per a l’energia renovable. Les nostres instal·lacions estan dissenyades amb tecnologies de vanguardia i els darrers avanços en eficiència energètica. Comptem amb un parc solar equipat amb panells solars d’alta qualitat, aerogeneradors per a l’energia eòlica, plantes de biomassa per a la generació de biogàs, turbines hidroelèctriques i sistemes de bateries per a l’emmagatzematge d’energia. Aquesta combinació de fonts d’energia renovable ens permet oferir solucions energètiques sostenibles i reduir la nostra empremta de carboni.

Innovació i tecnologia per a la generació d'energia neta

A Terundar, ens esforcem per estar a l’avantguarda de la innovació i la tecnologia en la generació d’energia neta. Les nostres instal·lacions estan equipades amb sensors avançats i sistemes de control per a la monitorització i l’optimització de l’eficiència energètica. Mitjançant l’ús de l’internet de les coses (IoT) i l’anàlisi de dades, ajustem els nostres processos per obtenir el màxim rendiment de les fonts d’energia renovable. A més, estem compromesos amb la recerca i el desenvolupament per a la millora contínua de les nostres instal·lacions, amb l’objectiu de superar les expectatives dels nostres clients i impulsar la transició cap a un futur energètic sostenible.

 

 
 

 

 

Integració de sistemes per a l'autoconsum i la microxarxa

A Terundar, apostem per la integració de sistemes per a l’autoconsum i la creació de microxarxes energètiques. Amb la nostra experiència en instal·lacions fotovoltaiques, eòliques i altres fonts d’energia renovable, podem dissenyar solucions a mida per a edificis, empreses i comunitats perquè puguin generar, emmagatzemar i consumir la seva pròpia energia renovable. Aquest enfocament de microxarxa promou l’autosuficiència energètica i redueix la dependència de fonts d’energia convencionals. A més, mitjançant la integració de sistemes intel·ligents i solucions d’automatització, optimitzem la gestió i el control de l’energia, garantint una operació eficient i fiable.