català / español

Nova marca i nova web de Terundar

09/01/2013

Presentem la nova imatge de l’empresa i la nova web, una web molt més clara, amb més continguts, i amb una navegació mes intuïtiva amb una alta usabilitat. La nova marca de l’empresa és clara i impactant pels seus cromatismes, representa l’aposta de creixement i evolució de Terundar, així com l’actualització constant per donar resposta a les necessitats tecnològiques dels nostres clients. El logotip de color verd, recull el color corporatiu utilitzat per l’empresa des de l’any de la seva creació, el 1992, un color que representa les energies sostenibles i una actitud de respecte al medi ambient, aquest color s’ha aclarit en un petit percentatge. Les tres formes del símbol ens donen una actitud dinàmica i al mateix temps els colors representen les àrees de negoci de l’empresa, el blau les instal·lacions d’aigua, el vermell les de gas i el verd les elèctriques. La web ha esta dissenyada i programada per l’empresa especialitzada en comunicació i disseny Iglésies Associats.

TERUNDAR, líder del sector de les instal·lacions industrials i domèstiques fundada l’any 1992; treballa en projectes d’electricitat, aigua, gas, energies renovables, geotèrmia, climatització, telecomunicacions, sistemes de seguretat…entre d’altres.

Esperem que si teniu qualsevol suggerència, opinió o novetat ens ho feu saber amb l’objectiu de seguir millorant i donant un millor servei. La nostra web es un espai per compartir.

terundar@terundar.comTerundar
C/ Sant Medir, 51
17007 Girona
Tel. 972 224 610 · Fax 972 223 667

Nota legal
iglésiesassociats